Mega Performance Pakket Deals

Op zoek naar de beste en meest veilige Performance Parts pakketten, inclusief toffe bonussen? Dan ben je bij 24TUNED bij het juiste adres. Onze productspecialisten hebben vanuit eigen lange ervaring én ervaring van klanten de meest te gekke performance pakketten samengesteld voor diverse voertuigen. Vind hieronder het performance pakket voor jouw auto. Je hebt de keuze uit verschillende performance pakketten.

Selecteer je auto:

Wat zijn de voordelen van deze performance tuning pakketten?

Er zijn ontzettend veel tuning-onderdelen en een oerwoud aan informatie waar je soms eigenlijk niet wijs uit komt. Welke onderdelen zorgen voor de beste prestaties? Kunnen onderdelen wel samen gemonteerd worden? Is het veilig voor de motor? Allerlei vraagstukken die je hebt wanneer je aanpassingen gaat uitvoeren aan je auto. Dankzij meer dan 11 jaar ervaring in de performance parts wereld en input van klanten hebben onze productspecialisten weten te achterhalen wat de beste combinaties van onderdelen zijn. Daarom hebben we bovenstaande performance parts pakketten samengesteld waarmee je enerzijds veilig kunt tunen en anderzijds veilig het maximale uit je auto haalt. Wanneer je een sportievere en fijnere rijervaring wenst, bevelen we deze pakketten zeer zeker aan.

Mijn auto staat er niet tussen. Wat nu?

Wil je ook het liefst een performance pakket scoren voor je auto? Neem dan even contact op met onze klantenservice. We kijken graag samen met je naar eventuele mogelijkheden voor jouw auto.

Wat is het verschil tussen het Performance pakket en Performance+ pakket?

Het Performance+ pakket is het ‘grote broertje’ van het Performance pakket. Het is een completer pakket en in de meeste gevallen de meest veilige keuze. Met als reden dat je enkele onderdelen van je auto vervangt/upgrade die standaard vaak sneller stuk gaan. Dit kan zorgen voor schade aan je motor of verminderde prestaties. En dat wil je natuurlijk liever voorkomen. Afhankelijk van je behoefte, je auto en je budget kun je een keuze maken tussen de pakketten. Op iedere productpagina staat ook meer informatie over de specifieke pakketten. Heb je alsnog brandende vragen na het lezen van de informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kan ik een pakket ook gespreid betalen?

Zeker weten! Lekker nu genieten van je upgrades en later betalen, dat kan. Je kunt bij 24TUNED de pakketten direct veilig afrekenen met bijvoorbeeld iDeal, Creditcard, Bancontact of Paypal. Maar je kunt ook kiezen voor de opties: in3, Klarna achteraf betalen of Klarna Gespreid in 3. Tijdens de checkout kun je een keuze maken en zie je ook de totale kosten. Meer over onze betaalopties lees je hier.