Garantie

Is je artikel kapot? Dat is balen, maar daar kunnen we wellicht wat aan doen! Hieronder vind je de vragen die veel gesteld worden door onze klanten met betrekking tot garantie. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of Chat gerust met ons. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Ja. De garantieduur hangt af van het artikel en merk (fabrikant) en is afgestemd op de verwachte levensduur van een artikel. De garantie gaat in op de dag van je factuurdatum. Zolang als je garantie hebt op een product, garanderen wij dat het artikel bij normaal gebruik goed blijft werken. Als een artikel kapotgaat, als gevolg van fabricage- of materiaalfout, terwijl je er nog garantie op hebt, zullen wij proberen het kosteloos te repareren of vervangen. Slijtage, ouderdom en gebreken ontstaan door onjuist gebruik vallen niet onder de garantie en worden niet kosteloos gerepareerd (lees: indien een artikel door jezelf (deels) kapot gemaakt is, valt dit ook niet onder de garantie). Neem voor garantiezaken altijd eerst contact op met onze klantenservice en we helpen je graag verder.

Je factuur is ook meteen je garantiebewijs. Je factuur heb je van ons per e-mail ontvangen.

Controleer bij ontvangst van je bestelling, direct of alle artikelen geen schade hebben. Meld vervolgens binnen 24 uur na ontvangst per e-mail (info@24tuned.com) dat je bestelling beschadigd is geleverd. Wanneer je bij de levering van je bestelling het idee hebt dat er sprake is van transportschade door de bezorgpartner (PostNL, DHL, DPD of Bpost), dan verzoeken we je om dit ook direct te melden bij de bezorger. Laat de bezorger er een melding van maken en neem een foto bij ontvangst. Neem contact op met onze klantenservice en stuur ons, om het proces te versnellen, ook direct foto’s van de bestelling en schade. Wij zullen je zo snel mogelijk proberen verder te helpen. De verzendkosten voor retournering nemen wij in dit geval voor eigen rekening.

Wanneer je met onze klantenservice contact hebt gehad en je artikel goedgekeurd is voor garantie, dien je het artikel uiterlijk binnen 14 dagen naar ons te retourneren. Gerekend vanaf de dag van goedkeuring. Artikelen buiten deze garantieretourtermijn, worden niet verder in behandeling genomen.