Home > Onderstel > Motorsteunen en dogbones

Toont alle 13 resultaten

Forge Motorsport Dogbone Bush Insert (Type A) – VW Golf 7 GTI + Audi TT(R)S + Seat Leon Cupra

59,95
  • Insert voor originele dogbone
  • Directere overbrenging op de voorwielen
  • Minder last van ‘bonken’ op de voorwielen

Forge Motorsport Dogbone Bush Insert (Type B) – VW Golf 8/7 GTI/R + Audi TT(R)S + Seat Leon Cupra

59,95
  • Insert voor originele dogbone
  • Directere overbrenging op de voorwielen
  • Minder last van ‘bonken’ op de voorwielen

RacingLine – Versnellingsbaksteun – Audi TTRS 8J – 6 speed manual

361,-

Deze RacingLine versnellingsbaksteun (Transmission Mount) voor de Audi TTRS 8J zorgt voor een vermogenstoename en een veel steviger rijgedrag.

RacingLine – Versnellingsbaksteun – Audi TTRS 8J – DSG modellen

361,-

Deze RacingLine versnellingsbaksteun (Transmission Mount) voor de Audi TTRS 8J (DSG modellen) zorgt voor een vermogenstoename en een veel steviger rijgedrag.

RacingLine – Versnellingsbaksteun – VW Golf 5/6 + Audi A3/S3 8P + Seat Leon 1P + Skoda Octavia 1Z

323,16

Deze RacingLine versnellingsbaksteun (Transmission Mount) zorgt voor betere overbrenging van het vermogen en zorgt voor een veel steviger rijgedrag. Geschikt voor voertuigen van het A5-platform met een EA113-motor.

RacingLine – Versnellingsbaksteun – VW Golf 7 (GTI + R + Clubsport 5G) + Audi S3 8V + Audi TT(S) 8S (+ 2.0 TSI) + Seat Leon Cupra 5F + Skoda Octavia vRS 5E

483,23

Deze RacingLine versnellingsbaksteun (Transmission Mount) zorgt voor vermogenstoename en zorgt voor betere overbrenging van het vermogen en zorgt voor een veel steviger rijgedrag.

RacingLine Dogbone en Subframe Mount – VW Golf 7 GTI + R + Seat Leon Cupra 5F – MQB 2.0 TSI

317,12

Laat het vermogen van je auto direct los op de wielen door het monteren van deze upgrade dogbone en subframe mount van RacingLine. Door de CNC-gefreesde torque link en de polyurethaan mounts, krijg je een veel directer gevoel tijdens het rijden en kan alle vermogen direct op de wielen weg. Geschikt voor 2.0 TSI-modellen met een stalen subframe.

RacingLine Dogbone en Subframe Mount – VW Golf 8 GTI/ Clubsport/R + Audi S3 8Y – MQB EVO

323,16

Laat het vermogen van je auto direct los op de wielen door het monteren van deze upgrade dogbone en subframe mount van RacingLine. Door de CNC-gefreesde torque link en de polyurethaan mounts, krijg je een veel directer gevoel tijdens het rijden en kan alle vermogen direct op de wielen weg. Geschikt voor MQB EVO-modellen met een 2.0 TSI-motor met een aluminium subframe.

RacingLine Motorsteun – Polo GTI MK6 AW

360,-

Deze RacingLine Motorsteun (Engine Motor Mount) zorgt voor betere overbrenging van het vermogen en zorgt voor een veel steviger rijgedrag. Geschikt voor Polo GTI MK6 AW 2.0 TSI.

RacingLine Motorsteun – VW Golf 5/6 + Audi A3/S3 8P + Seat Leon 1P + Skoda Octavia 1Z

323,16

Deze RacingLine motorsteun (Engine Mount) zorgt voor betere overbrenging van het vermogen en zorgt voor een veel steviger rijgedrag. Geschikt voor voertuigen van het A5-platform met een EA113-motor.

RacingLine Motorsteun – VW Golf 8/ 7/ 7,5 GTI/ Clubsport/R + Audi S3 8Y – MQB + MQB EVO

453,02

Deze RacingLine motorsteun (Engine Mount) zorgt voor betere overbrenging van het vermogen en zorgt voor een veel steviger rijgedrag. Geschikt voor voertuigen van het MQB en MQB EVO-platform met een 2.0 TSI-motor.

RacingLine Subframe Engine Mount – VW Golf 5/6 + Audi A3/S3 8P + Seat Leon 1P + Skoda Octavia 1Z

240,10

Deze RacingLine motorsteun subframe (Subframe Engine Mount) zorgt voor een verbeterde overdracht van vermogen op de weg. Geschikt voor voertuigen van het A5-platform met een EA113-motor.