Filteronderhoud

Je sportluchtfilter en paneelfilter van onder andere Ramair, RacingLine en Pipercross schoonmaken? Doe dit met de speciaal ontwikkelde cleaning sets/ onderhoudsets van Ramair, RacingLine en Pipercross. Diverse reinigingsproducten verkrijgbaar voor zowel geoliede als dry (droge) luchtfilters. Reinig eenvoudig je luchtfilter met één van deze producten en geniet nog jaren van je sportluchtfilter/paneelfilter.

Home > Sportluchtfilters > Filteronderhoud

Toont alle 6 resultaten

Pipercross Luchtfilterreiniger – Cleaner set voor luchtfilters met olie – 2x 100ml

21,95

Deze filterreinigerset van Pipercross is een reinigingsset voor het schoonmaken van geoliede Pipercross luchtfilters.

Pipercross Luchtfilterreiniger – Cleaner voor olievrije luchtfilters – 100ml

10,99

Reinigingsmiddel voor het effectief reinigen van Pipercross schuimfilters die geen gebruik maken van filterolie. Snelle en eenvoudig reiniging van Pipercross sportluchtfilters. Even laten inwerken, afspoelen en laten drogen.

RacingLine – R600 Oversock – Voor de katoenen filter

36,95

De RacingLine R600 Oversock ter bescherming van je RacingLine katoenen filter (Pleated Cotton Filter). Beschermt vuil en stof tegen afzetting op het katoenen filteroppervlak.

RacingLine Luchtfilter Olie- en Reinigingsset – Filter Cleaner

33,-

Racingline Filter Cleaner en olie voor het onderhouden van schuimen (Trifoam) RacingLine sportluchtfilters van o.a. de R600 intake, maar ook andere schuimen paneel- en sportluchtfilters van het merk RacingLine. De set bestaat uit een reinigingsproduct en een speciaal voor deze filters ontwikkelde olie om de luchtfilter mee te impregneren.

Ramair Cleaning kit – Luchtfilterreiniger – Voor de schuimen (foam) luchtfilter

22,95

Deze cleaningset van Ramair is geschikt voor het schoonmaken van de Ramair foam luchtfilters (met olie). Bestaat uit: Air filter Oil en Polymer Remover Cleaner.

Simota Filter cleaner kit – Luchtfilterreiniger Eventuri filter

33,95

Simota filter cleaner kit bestaat uit een reiniger en oliespray. Onder ander geschikt voor de Eventuri filter.