Over 24TUNED

Als snel niet snel genoeg is

24TUNED is sinds 2011 dé online plek voor auto performance parts voor auto’s uit de Volkswagen-Audigroep (VAG-groep), Mercedes-Benz en BMW. Als specialist in de Benelux, bieden wij voor deze automerken, hoogwaardige performance parts aan voor verbeterde prestaties. Wij zijn gevestigd in Nederland en zijn exclusieve Benelux distribiteur voor onder andere BULL-X, HF-series, Zuffenhausener en SF-Hoses. Voor BULL-X uitlaten bieden wij daarnaast als enige in de Benelux validatieverslagen aan voor Belgische klanten.

De voordelen van 24TUNED

1.
ADVIES OP MAAT

Wij bieden niet enkel producten aan, maar ook oplossingen en advies met verstand van zaken.

2.
BESTE MERKEN

Wij werken enkel met de beste Automotive merken in de wereld waar wij 100% van overtuigd zijn.

3.
VAKKUNDIG

Wij hebben vakkundige en technische kennis in huis.

4.
EXCLUSIEF

Wij zijn exclusief Benelux distribiteur van verschillende merken.

Onze kernwaarden

Kwaliteit

Het klinkt cliché, maar wij bieden enkel producten en merken aan met hoge kwaliteit. Wij voeren continu een kwaliteitscontrole uit om te onderzoeken welke producten de beste in de markt zijn en voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Zo bieden wij jou enkel de producten aan waar wij achter staan en weten waar jij voor een lange tijd plezier mee kunt beleven.

Expertise

Onze expertise ligt bij auto performance parts voor Audi, Bentley, BMW, Lamborghini, Mercedes Benz, Seat, Skoda en Volkswagen. Door onze specialisme kunnen wij jou de beste adviezen en producten bieden. Al onze medewerkers worden opgeleid en hebben vakkundige kennis om jou zo goed mogelijk te helpen.

Echt voor Autoliefhebbers

Wij begrijpen als geen ander wat autoliefhebbers met een passie voor performance echt willen. Wij bezorgen met onze producten een glimlach tijdens het autorijden bij iedere autoliefhebber. Onze missie is dan ook om jou een glimlach te bezorgen tot aan de oren tijdens het autorijden. Ben jij klaar om te winnen voor het stoplicht? Wij helpen je er graag mee.

Samenwerken met 24TUNED?

Neem contact met ons op wanneer je met ons wenst samen te werken.

Partner worden van 24TUNED? Of een andere samenwerking?
Vul onderstaand contactformulier in.
  Reactie binnen 48 uur.

  24TUNED
  AIRTEC
  Akrapovic
  Alpha Competition
  APR
  Armytrix
  Autotech logo
  Bosch
  Bull-X
  Capristo Exhaust