De gezelligste tijd van het jaar is van start. Ben je op zoek naar een leuk kerstcadeau voor een echte autoliefhebber en wil je er zeker van zijn dat je niet met lege handen aankomt? Bekijk dan op deze pagina populaire top artikelen die we snel bij je thuisbezorgen. Bestel vóór 20 december 2023 om er zeker van te zijn dat je het op tijd binnen hebt. Overigens kun je op alle productpagina’s op onze shop de meeste actuele verwachte levertijd van het artikel bekijken.

Populaire Air Intakes vóór Kerst in huis

Populaire Diverter Valves/Blow Off Valves vóór Kerst in huis

Populaire Luchtfilters vóór Kerst in huis

Motorhardware vóór Kerst in huis

Originele kerstcadeaus voor autoliefhebbers - vóór Kerst bezorgd

De zoektocht naar een leuk kerstcadeau voor hem of haar, de autoliefhebber, is en blijft lastig. Eenmaal een leuk origineel cadeau gevonden, is nog de vraag of het op tijd geleverd wordt. Kerststress, het is geen pretje… Bij 24TUNED helpen we je daarom graag enerzijds bij het vinden van het juiste cadeau voor de echte autoliefhebber/tuningliefhebber en anderzijds doen we er alles aan om je bestelling vliegensvlug bij je te bezorgen. We hebben een grote voorraad aan performance parts wat we lekker op tijd, vóór Kerst, nog bij je kunnen leveren. Dat is toch genieten? Wil je ervan zeker zijn dat je het leukste cadeau onder de kerstboom kan neerzetten, bestel dan vóór 20 december 2023 je cadeau. Bekijk ook op de productpagina van ieder artikel de verwachte levertijd.

En wat nou als het cadeau voor hem of haar toch niet bevalt? Helemaal geen probleem! Je kan je cadeau bij ons altijd, tegen de juiste retourvoorwaarden, naar ons retourneren. Voor het feestseizoen is ons retourperiode verlengd. Bestellingen geplaatst tussen 19 november 2023 en 22 december 2023 mogen t/m 5 januari 2024 worden geretourneerd. Klik hier voor meer informatie over retourneren.

Toch liever een ander zelf een leuk cadeau laten uitkiezen? Overweeg dan eens de 24TUNED gift card, zodat hij of zij zelf iets moois kan uitzoeken op de website van 24TUNED. Al verkrijgbaar vanaf 10 euro.

Heb je liever advies? Neem dan eens gezellig contact op met onze klantenservice en dan kijken we samen of we het ultieme cadeau voor hem of haar kunnen vinden.