Home > Uitlaatsysteem > Uitlaatsierstukken > Titanium uitlaatsierstukken

Toont alle 5 resultaten

Bull-X Titanium Uitlaatsierstukken – Rond met ronde rand – Set van 2

Available on backorder

294,-

Universele Titanium uitlaatsierstukken met ronde rand van Bull-X, met een aansluitdiameter 64mm. Leverbaar in diverse buitendiameters (80, 89, 101, 114mm). Zeer goede pasvorm en montage doordat het kogelkop principe wordt toegepast voor montage.

Bull-X Titanium Uitlaatsierstuk – Rond met ronde rand – 1 stuk

Available on backorder

154,-

Universele Titanium uitlaatsierstuk met ronde rand van Bull-X, met een aansluitdiameter 64mm. Leverbaar in diverse buitendiameters (80, 89, 101, 114mm). Zeer goede pasvorm en montage doordat het kogelkop principe wordt toegepast voor montage.

Bull-X Titanium Uitlaatsierstukken – Y-style Rond met ronde rand – 2 stuks – Versprongen

Available on backorder

529,-

Universele Versprongen Titanium ronde Y-style uitlaatsierstukken met ronde rand van Bull-X, met een aansluitdiameter 64mm. Leverbaar in buitendiameters 89mm en 101mm. Zeer goede pasvorm en montage doordat het kogelkop principe wordt toegepast voor montage.

Bull-X Titanium Uitlaatsierstukken – Y-style Rond met scherpe rand – 76mm

Available on backorder

265,-

Universele Titanium ronde Y-style uitlaatsierstukken met scherpe rand (2x76mm) van Bull-X, met een aansluitdiameter 64mm. Leverbaar in buitendiameter 76mm. Zeer goede pasvorm en montage doordat het kogelkop principe wordt toegepast voor montage.

Bull-X Titanium Uitlaatsierstukken – Y-style Rond met ronde rand – 76mm

Available on backorder

265,-

Universele Titanium ronde Y-style uitlaatsierstukken met ronde rand (2x76mm) van Bull-X, met een aansluitdiameter 64mm. Leverbaar in buitendiameter 76mm. Zeer goede pasvorm en montage doordat het kogelkop principe wordt toegepast voor montage.