Home > Uitlaatsysteem > Losse uitlaatdelen > Uitlaatbochten

Toont alle 10 resultaten

Bull-X Uitlaatbochten (set) voor montage Bull-X sierstukken – VW Golf 8 GTI + Clubsport

143,04

Bull-X RVS Uitlaatbochten set voor montage van Bull-X uitlaatsierstukken op de VW Golf 8 GTI en VW Golf 8 Clubsport. Lassen niet nodig. Eenvoudige montage.

Bull-X Uitlaatbochtenset – Bestuurderszijde (links) – Audi A3 + VW Golf 5/6 + VW Scirocco + VW EOS

236,55

Bull-X uitlaatbochtenset voor Audi A3, VW Golf 5/6 en VW Scirocco. Geschikt voor uitvoeringen met de uitlaatsierstukken aan de bestuurderszijde (links).

Bull-X Uitlaatbochtenset – Bestuurderszijde (links) – Seat Leon 1P

236,55

Bull-X uitlaatbochtenset voor de Seat Leon 1P. Geschikt voor uitvoeringen met de uitlaatsierstukken aan de bestuurderszijde (links).

Bull-X Uitlaatbochtenset – Bestuurderszijde (links) – Seat Leon 5F + Golf 7 GTI

236,55

Bull-X uitlaatbochtenset voor VW Golf 7 en Seat Leon 5F. Geschikt voor uitvoeringen met de uitlaatsierstukken aan de bestuurderszijde (links).

Bull-X Uitlaatbochtenset – Links + Rechts – Seat Leon 1P

151,05

Bull-X uitlaatbochtenset voor de Seat Leon 1P. Geschikt voor uitvoeringen met de uitlaatsierstukken aan de bestuurderszijde (links) en passagierszijde (rechts).

Bull-X Uitlaatbochtenset – Links + Rechts – Seat Leon 5F + Golf 7

160,55

Bull-X uitlaatbochtenset voor VW Golf 7 en Seat Leon 5F. Geschikt voor uitvoeringen met de uitlaatsierstukken aan de bestuurderszijde (links) en passagierszijde (rechts).

Bull-X Uitlaatbochtenset – Links + Rechts – VW EOS + VW Beetle + VW Golf 6 + VW Scirocco

79,-

Bull-X uitlaatbochtenset voor de Volkswagen EOS, Volkswagen Beetle, Volkswagen Golf 6 en Volkswagen Scirocco. Geschikt voor uitvoeringen met de uitlaatsierstukken aan de bestuurderszijde (links) en passagierszijde (rechts).

Bull-X Uitlaatbochtenset – Midden (R-look) – VW Golf 7

412,30

Bull-X uitlaatbochtenset voor de Volkswagen Golf 7. Geschikt voor uitvoeringen met de uitlaatsierstukken in het midden (R-look).

Bull-X Uitlaatbochtenset – Midden (R32-stijl) – Seat Leon 1P + VW Beetle + VW Scirocco

236,55

Bull-X uitlaatbochtenset voor de Volkswagen Beetle, Volkswagen Scirocco en Seat Leon 1P.  Geschikt voor uitvoeringen met de uitlaatsierstukken in het midden (R32-stijl).

Bull-X Uitlaatbochtenset – Midden (R32-stijl) – VW Golf 5+6

236,55

Bull-X uitlaatbochtenset voor de Volkswagen Golf 5 en 6. Geschikt voor uitvoeringen met de uitlaatsierstukken in het midden (R32-stijl).