Home > Uitlaatsysteem > Losse uitlaatdelen > Uitlaatbochten

Toont alle 12 resultaten

Bull-X Uitlaatsierstuk – VW Polo 6R GTI + Audi A1 S-line – 2x 80mm

167,-

Bull-X uitlaatsierstuk (2x80mm) voor op de einddemper van de Bull-X VAG06 uitlaat. Dit uitlaatsierstuk is passend voor de VW Polo 6R GTI en de Audi A1 S-Line met dubbel sierstuk aan de linkerkant.

Bull-X Uitlaatbochtenset – Links + Rechts – VW EOS + VW Beetle + VW Golf 6 + VW Scirocco

84,-

Bull-X uitlaatbochtenset voor de Volkswagen EOS, Volkswagen Beetle, Volkswagen Golf 6 en Volkswagen Scirocco. Geschikt voor uitvoeringen met de uitlaatsierstukken aan de bestuurderszijde (links) en passagierszijde (rechts).

Bull-X Uitlaatbochten (set) voor montage Bull-X sierstukken – VW Golf 8 GTI + Clubsport

154,-

Bull-X RVS Uitlaatbochten set voor montage van Bull-X uitlaatsierstukken op de VW Golf 8 GTI en VW Golf 8 Clubsport. Lassen niet nodig. Eenvoudige montage.

Bull-X Uitlaatbochtenset – Midden (R32-stijl) – Seat Leon 1P + VW Beetle + VW Scirocco

256,-

Bull-X uitlaatbochtenset voor de Volkswagen Beetle, Volkswagen Scirocco en Seat Leon 1P.  Geschikt voor uitvoeringen met de uitlaatsierstukken in het midden (R32-stijl).

Bull-X Uitlaatbochtenset – Links + Rechts – Seat Leon 5F + VW Golf 7

174,-

Bull-X uitlaatbochtenset voor VW Golf 7 en Seat Leon 5F. Geschikt voor uitvoeringen met de uitlaatsierstukken aan de bestuurderszijde (links) en passagierszijde (rechts).

Bull-X Uitlaatsierstuk – VW Polo 6R + Audi A1 – 1x 90mm

167,-

Bull-X uitlaatsierstuk (90mm) voor op de einddemper van de Bull-X VAG06 uitlaat. Dit uitlaatsierstuk is passend voor de VW Polo 6R en de Audi A1 met enkel sierstuk aan de linkerkant.

Bull-X Uitlaatbocht – Seat Ibiza 6P Cupra – OEM sierstuk

167,-

Bull-X uitlaatbocht voor op de einddemper van de Bull-X VAG06 uitlaat. Deze bocht is te gebruiken in combinatie met het originele uitlaatsierstuk van de Seat Ibiza Cupra 6P 1.4 TSI.

Bull-X Uitlaatbochtenset – Midden (R32-stijl) – VW Golf 5+6

256,-

Bull-X uitlaatbochtenset voor de Volkswagen Golf 5 en 6. Geschikt voor uitvoeringen met de uitlaatsierstukken in het midden (R32-stijl).

Bull-X Uitlaatbochtenset – Midden (R-look) – VW Golf 7

446,-

Bull-X uitlaatbochtenset voor de Volkswagen Golf 7. Geschikt voor uitvoeringen met de uitlaatsierstukken in het midden (R-look).

Bull-X Uitlaatbochtenset – Links + Rechts – Seat Leon 1P

164,-

Bull-X uitlaatbochtenset voor de Seat Leon 1P. Geschikt voor uitvoeringen met de uitlaatsierstukken aan de bestuurderszijde (links) en passagierszijde (rechts).

Bull-X Uitlaatbochtenset – Bestuurderszijde (links) – Seat Leon 1P

256,-

Bull-X uitlaatbochtenset voor de Seat Leon 1P. Geschikt voor uitvoeringen met de uitlaatsierstukken aan de bestuurderszijde (links).

Bull-X Uitlaatbochtenset – Bestuurderszijde (links) – Audi A3 + VW Golf 5/6 + VW Scirocco + VW EOS

256,-

Bull-X uitlaatbochtenset voor Audi A3, VW Golf 5/6 en VW Scirocco. Geschikt voor uitvoeringen met de uitlaatsierstukken aan de bestuurderszijde (links).