Tips

Beste Kerstcadeaus autoliefhebber met Seat Leon 1.4 TSI

Beste Kerstcadeaus autoliefhebber met Seat Leon 1.4 TSI

Een Seat Leon 1.4 TSI eigenaar écht gelukkig maken met het ultiem cadeau? Dat doe je natuurlijk met een cadeau voor de auto. Weet je niet wat je op je verlanglijstje moet zetten voor de feestdagen en heb je een Seat Leon 5F 1.4 TSI? Of weet je niet wat je voor je man, vriend, vriendin, collega of wie die ook met een Seat Leon 1.4 TSI als cadeau moet kopen? We helpen je graag met een overzicht aan upgrades die erg populair zijn om te geven of te vragen als Kerstcadeau in 2023 voor de Seat Leon 1.4 TSI. Met deze cadeaus verras je een ander en heb je een origineel cadeau dat hij of zij als autoliefhebber écht leuk vindt.

Hieronder staat een overzicht van alle Kerstcadeaus voor diverse budgetten. Van kleine kerstcadeaus tot grotere kerstcadeaus voor de echte autoliefhebber met een Seat Leon 5F 1.4 TSI. En allemaal supersnel geleverd, zodat je deze lekker op tijd in huis hebt voor de feestdagen. Twijfel je of heb je nog meer advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze productspecialisten. Naast de lijst hieronder shop je ook andere mooie performance parts op onze shop.

1. Air Intake

Een zeer geliefde upgrade voor de Seat Leon 1.4 TSI waarmee zowel de eigenaar als de auto langdurig van geniet is een intake upgrade. Air intakes zorgen voor betere luchtdoorstroming en verbeterde prestaties. Houdt de eigenaar van een hard aanzuiggeluid? Dan is de open air intake van MST Performance zeer geschikt. Heeft de eigenaar liever minder onderhoud en wat minder aanzuiggeluid? Dan is een gesloten air intake een perfect cadeau. De gesloten air intake van MST Performance is zeker een aanrader of voor de echte carbon fiber liefhebbers is de air intake van Forge Motorsport een goede keuze.

2. Upgrade sportluchtfilter

Een hele populaire upgrade is het upgraden van de originele papieren luchtfilter naar een sportluchtfilter. Een niet te duur cadeau waarmee je wel veel plezier mee beleeft. Een upgrade sportluchtfilter eenvoudiger te onderhouden en het levert ook nog eens meer vermogen op. Soms merk je ook een wat sportiever geluid. De meest populaire sportluchtfilter voor de Seat Leon 1.4 TSI is de Pipercross sportluchtfilter en de Ramair PRORAM sportluchtfilter. Een voordeel van beide filters is dat je deze gewoon kunt uitwassen wanneer ze vies zijn.

3. Upgrade bobines & bobines

Een krachtigere ontsteking en een mooie sportieve look bereik je met de upgrade bobines van CTS Turbo. Deze bobines zijn passend op alle Seat Leon 1.4 TSI modellen (de originele rubbers dienen overgezet te worden) en zijn ideaal voor zowel originele motoren als getunede motoren. Voor de Seat Leon 1.4 TSI heb je altijd 4 stuks nodig.

7. Filter reiniger voor sportluchtfilters

Autoliefhebbers houden ervan om hun auto goed te onderhouden. Zo nu en dan heeft ook een sportluchtfilter wat liefde en aandacht nodig. Over het algemeen kun je de meeste sportluchtfilters eenvoudig reinigen met een bijbehorende reinigingsset. De meest populaire filter reinigers zijn de reinigers voor de Pipercross luchtfilters en voor de Ramair luchtfilters. Voor de Pipercross filters kun je kiezen uit een set voor filters met olie en voor filters die geen gebruik maken van filterolie. Weet je niet zeker welke reinigingsset je nodig hebt, dan kun je altijd contact opnemen met onze productspecialisten.

Reacties:

  1. Naim Hadouch schreef:

    Hey 24Tuned,

    Erg leuk dat jullie dit artikel hebben gemaakt met mijn Seat Leon 1.4 TSI 🔥

    Gr, Naim (instagram: @leonfr_1.4)

Geef een reactie