Tips

Valentijn Cadeautips voor echte (tuning) autoliefhebbers

Valentijn Cadeautips voor echte (tuning) autoliefhebbers

14 februari is een speciale dag waar je de liefde viert. Of dit nu is met je partner, vader, moeder, zus, broer, vriend, collega – één ding is zeker met Valentijn wil je een ander verrassen met een origineel, persoonlijk en uniek cadeau. En wat nou als die geliefde een echte autoliefhebber is? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. Wij helpen je een handje met wat inspiratie voor Valentijncadeaus voor de autoliefhebber/ tuningliefhebber.

Love is in the AIR

Een echte autoliefhebber houdt van het hart van zijn auto: het motorruim. In het motorruim zijn een aantal onderdelen die vaak liefde nodig hebben en ook gelukkig geüpgraded (lees: verbeterd) kunnen worden. Eén van die onderdelen is het onderdeel waar de auto frisse lucht door krijgt: de luchtfilter. Het maak niet uit welke auto je hebt, de luchtfilter is een belangrijk onderdeel die aandacht nodig heeft. Wil je een autoliefhebber verassen? Overweeg dan een nieuwe luchtfilter of een compleet air intake systeem. Bij een intake systeem heb je de keuze uit een open air intake, gesloten air intake of een carbon fiber air intake. Bij een sportluchtfilter heb je de keuze uit een schuimen (foam) filter, katoenen (pleated) filter of nanofiber filter. Welke optie het beste is, ligt aan de type rijder, de auto en natuurlijk het budget dat je graag wenst uit te geven aan je geliefde.

De Vonken spatten ervan af

De vonken spatten ervan af. Niet alleen tussen jou en je geliefde, maar ook als je de auto voorziet van bougies en bobines. Een echte autoliefhebber wordt blij met upgrade bobines. Bobines die niet alleen beter zijn dan origineel, maar er ook beter (sportiever) uitzien onder de motorkap. Bobines zijn zowel voor originele motoren als getunede motoren geschikt. Bij getunede motoren zijn upgrade bougies ook een zekere must. Wie je geliefde ook is, als zijn of haar auto getuned is, dan zal hij dolblij worden van bougies. Welke je nodig hebt? Dat hangt hier af van de auto, chiptune van de auto en het budget dat je hebt.

Let’s get Down

Let’s get down voor je geliefde! Hè, wat?! Ja, wie wilt dat nou niet! Let’s get a downpipe. Een echte autoliefhebber wordt er helemaal happy van: een downpipe voor meer oorgasme. Zo heb je de keuze uit een decat downpipe of een downpipe met sportkatalysator. Welke het meest is geschikt om als cadeau te geven? Dat hangt of van de type autorijder, de auto (en wel of niet getuned), het budget dat je wenst uit te geven & of je geliefde wel of niet houdt van pops & bangs.

Heb je nog wat extra hulp nodig bij het kiezen het perfecte Valentijnscadeau voor hem of haar – de autoliefhebber? Neem dan gerust contact op met onze productspecialisten (klik hier).

Valentijnsdag is maar één dag in het jaar, maar dat houdt niet in dat alleen die dag de liefde moet worden gevierd. Daarom zijn bovenstaande cadeaus voor de autoliefhebber niet alleen geschikt voor Valentijn, maar voor elk moment waar je een ander of gewoon lekker jezelf wilt verwennen met een leuk origineel cadeau. Het assortiment van 24TUNED wordt dagelijks gevuld met de nieuwste en beste performance parts, zodat je een cadeau hebt waar iemand door het hele jaar een glimlach van krijgt.

Geef een antwoord