Tips

5 Vaderdagcadeaus voor vaders die van auto’s houden

5 Vaderdagcadeaus voor vaders die van auto's houden

Heb je een vader die als autoliefhebber stiekem verliefd is op zijn auto? En wil je niet weer aankomen met een bierpakket, bbq-artikel, sokken of iets waar hij eigenlijk niets aan heeft? We got you! We helpen je bij het vinden van hét perfecte originele Vaderdagscadeau waar jouw vader met een liefde voor auto’s écht vrolijk van wordt.

We kunnen ons voorstellen dat je wellicht denk, wat koop ik voor een vader die alles al heeft? Het is ook lastig om te bedenken wat vaders echt leuk vinden om te krijgen. Maar als jouw vader niet uitgepraat raakt over auto’s en zijn eigen auto als zijn kindje behandelt, dan weten we zeker dat hij blij wordt met cadeaus voor zijn auto. Al denken wij dat zijn grootste wens is om die sportwagen te krijgen waar hij altijd van droomde. Wie weet komt dat ooit, maar toch zal hij gelukkig zijn met een kleiner cadeau voor zijn huidige auto. Hieronder een aantal Vaderdag cadeautips voor papa’s die van auto’s houden.

1. Frisse lucht waarmee zijn auto beter kan ademen

Nee, we hebben het hier niet over het standaard cadeau van ieder jaar, een luchtje, maar over een upgrade luchtfilter voor de auto. Dit is een laagdrempelige upgrade voor de papa’s die meer vermogen willen voor hun auto. Je kunt kiezen uit een upgrade luchtfilter ter vervanging voor de originele luchtfilter, of voor een complete intake. Dit hangt een beetje af van het budget wat je voor ogen hebt voor het ultieme vaderdag cadeau. Klik hier om alle upgrade luchtfilters te bekijken of klik hier voor alle complete air intakes.

2. Poetsen maar!

Als je moeder je vader vraagt om thuis te poetsen zal je vader hoogstwaarschijnlijk het liefst willen vluchten. Maar de vraag om zijn auto te poetsen, hoef je niet twee keer te stellen. Je maakt je vader blij met poetsspullen voor zijn auto, maar je maakt zijn auto ook blijer met poetsspullen voor onderdelen waarmee zijn auto beter van wordt. Denk weer aan de luchtfilter. Bekijk eens of zijn luchtfilter een schoonmaakbeurtje kan gebruiken en haal een cleaning kitje als cadeau voor je vader. Zo kan hij lekker een paar uur bezig zijn met het schoonmaken van zijn luchtfilter en kan hij er even onderuit komen om niet in huis te hoeven meehelpen met poetsen! Dat is een nog een groter cadeau waar hij je dankbaar voor is 😉

Bekijk hier de beste luchtfilter cleaning kits voor luchtfilters met olie en zonder olie. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste cleaning kit voor de luchtfilter van je vader? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We kijken samen met je naar welke luchtfilter je vader heeft en welke cleaning kit hiervoor geschikt is.

Pipercross-Luchtfilterreiniger-Cleaner-set-voor-luchtfilters-met-olie-C9000-24tuned

3. Aantrekkingskracht

Ok, dit klinkt wellicht wel heel speciaal, maar we hebben het hier over een speciale upgrade die voor weinig geld heel wat genot kan opleveren. We hebben het over de magnetische carter plug van RacingLine. Deze carter plug zorgt ervoor dat de kleinste metaaldeeltjes uit de motorolie opgevangen worden en niet in het carter en in de motor blijven ronddwalen. Dit zorgt ervoor dat de motor minder snel zal slijten en de olie minder vervuild zal zijn. De M14x1,5 carter plug is de meest gebruikte, maar er is ook een speciale carter plug beschikbaar voor o.a. uitvoeringen met een kunststof carterpan.

Niet alleen voor de motor maar ook voor de haldex en het differentieel van de 4-Motion uitvoeringen van auto’s uit de VAG-groep zijn er van RacingLine magnetische carter plugs beschikbaar. Een perfect cadeau waarmee je vader langer kan blijven genieten van zijn auto.

RacingLine Magnetische carterplug (Sump plug) 1

4. Lekker strak

Veel papa’s houden van een strakke achterkant… van de auto. Om de achterkant van de auto mooi strak te krijgen, wordt vaak een wiper delete gemonteerd. Hiermee kan de ruitenwisser netjes verwijderd worden en heb je een strak uitziend achteraanzicht van de auto. Voor bijna alle Audi, VW, Seat en Skoda modellen is de wiper delete van RacingLine passend. Een perfect Vaderdagscadeau voor papa’s die hekel hebben aan de achterruitenwisser of gewicht willen besparen om nog sneller te kunnen rijden.

RacingLine - Rear Wiper Delete Kit

5. Keuzestress

Kun je zelf niet kiezen, of vind je het allemaal toch wel ingewikkeld wat je vader allemaal leuk vindt? Laat hem dan zelf kiezen welke onderdelen hij graag krijgt door hem een 24TUNED gift card te geven. Met een gift card kun je zelf bepalen hoeveel je cadeau geeft en kan je vader zelf kiezen wat hij voor zijn auto bestelt. De 24TUNED Gift Card kun je bestellen door hier te klikken.

Wil je geen fysiek cadeau geven, maar liever een dagje weg met je vader? Dan maak je je autoliefhebbende vader wellicht blij met een dagje naar het circuit in bijvoorbeeld Zandvoort of Spa Francorchamps. Of bekijk eens of er een leuke autorally/autorit is waar je samen met je vader naar toe kan gaan. Wat ook leuk kan zijn is als je zelf een ‘autoritje’ uitstippelt, waar je een dagje gaat Touren en stopt bij verschillende plekken om bijvoorbeeld een hapje te eten en een drankje te doen.

Heb je na het lezen van deze tips nog vragen of hulp nodig? We are here to help you! Stuur onze productspecialisten een bericht via onze klantenservice en we helpen je met het vinden van het juiste cadeau voor jouw vader!

Geef een reactie