Nieuws

24TUNED officieel distributeur van Ramair Filters in de Benelux

24TUNED officieel distributeur van Ramair Filters in de Benelux

The word is out! 24TUNED, een oer-hollands bedrijf, is sinds 28 oktober 2022 de Officiële Benelux Distributeur van Ramair Filters. Een samenwerking van twee bedrijven in de automotive sector die elkaars krachten versterken. 

Ramair is jarenlang een geliefd merk onder autoliefhebbers met een ruim aanbod aan air intakes, luchtfilters en andere intake onderdelen. Europese consumenten die jarenlang de populaire producten via het Engels bedrijf inkochten zijn vanwege de Brexit voor onaangename verassingen komen te staan. Een mooie luchtfilter van Ramair aanschaffen is sinds de Brexit tot wel 40% duurder vanwege de forse heffingen voor invoerrechten en btw. Ook zakelijke klanten kregen met deze oplopende kosten te maken waarmee winstmarges zeer sterk bedrukt zijn. Dit was dan ook de reden waarom Ramair op zoek was naar een sterk betrouwbare Europese partner die de Europese markt alsnog kan bedienen. 24TUNED, een oer-Hollands bedrijf, schijnt de perfecte match te zijn.

24TUNED is een online winkel waar je de meest kwalitatieve performance parts shopt. Performance parts zijn onderdelen waarmee de auto, met name auto’s met een turbo, sneller en beter worden. Wat dit bedrijf anders maakt dan andere concurrenten in de Benelux, zijn de kernwaardes en de missie die het bedrijf heeft. Snelle bezorging, de beste service verlenen en weten wat je verkoopt, dat blijkt in de markt niet zo gewoontjes te zijn. En dat is juist waar 24TUNED zich door onderscheidt. 24TUNED doet er alles aan om autoliefhebbers een glimlach te bezorgen tijdens het autorijden én dat start al tijdens de zoektocht naar mooie onderdelen. Met een ruim assortiment aan air intakes zagen ze een toename in vraag naar Ramair artikelen. Klanten die dolgraag een intake willen van Ramair, maar de kosten en rompslomp eromheen als beren op de weg zien. Daar moet natuurlijk een oplossing voor zijn.

Vanuit die probleemoplossende gedachte is de samenwerking gestart. Het mooie aan Ramair is dat zij vrijwel dezelfde kernwaardes hebben als 24TUNED en dat is ook de belangrijkste reden geweest voor beide partijen om een langdurige samenwerking aan te gaan. Verder is de locatie van 24TUNED, in het zuiden van Nederland, zeer gunstig als Benelux distributeur. 24TUNED kan zowel de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt snel bedienen. Als Limburgers, met een accentje, worden ze bij 24TUNED ook weleens half beschouwd als Belgen. Het mooie hieraan: bij 24TUNED spreken ze naast Nederlands ook Belgisch, Frans én Duits. 

Voor 24TUNED is de samenwerking een strategische keuze voor een verdere groei. Door exclusieve distributeur te zijn, hebben ze het voorraad kunnen uitbreiden en processen kunnen verbeteren. Het is een stap om nóg sneller te bezorgen zowel naar consumenten in de Benelux als zakelijke bedrijven in Europa.

Geef een antwoord