Review van de Maand

Iedere maand is het tijd voor een feestje! Als je 24TUNED-bestelling bij je binnen is, mag je juichen, zingen óf een beoordeling schrijven. En dat laatste doen jullie gelukkig massaal (de eerste 2 opties hopelijk ook). Want zonder reviews weten andere klanten ook niet wat ze van een product kunnen verwachten. Op onze productpagina’s vind je reviews. Geschreven door onze klanten. De reviews zijn soms kort en bondig, soms ook niet. Maar ze zijn gelukkig altijd nuttig. En dat moeten we natuurlijk vieren. Dat doen we met de 24TUNED Review van de Maand winactie waar je kans maakt op een shoptegoed van maar liefst €50! Hoe je kans maakt? Heel simpel. Lees het hieronder.

Hoe doe je mee? 🥳

1.

Zoek het product dat je hebt gekocht op 24tuned.com met behulp van de zoekbalk of klik op de reviewuitnodiging in je e-mail

2.

Schrijf een eerlijke productbeoordeling over je (nieuwe) upgrade op de productpagina van het product

3.

Nu kun je lekker gaan genieten van je upgrade & in spanning wachten of je een mailtje van ons ontvangt. Of je schrijft alvast een nieuwe review over je nieuwe aankoop om nog eens kans te maken

Lees ook even de Actievoorwaarden

1. Deze actie wordt georganiseerd door 24TUNED.

2. Uitsluitend klanten van 24TUNED (die een bestelling hebben geplaatst via de shop) kunnen meedoen aan deze actie.

3. Iedereen die een goedgekeurde productreview schrijft op 24TUNED, doet automatisch mee met de actie.

4. Elke maand wordt er een winnaar gekozen, op basis van klanten die een productreview hebben geschreven op de shop in de maand. Ter verduidelijking en als voorbeeld: bij de trekking van de Review van de maand Augustus 2022 kijken we alleen naar productreviews geschreven in de maand augustus 2022. De trekking van de prijzen vindt op onpartijdige wijze plaats.

5. Bij winnaars onder de 18 jaar is toestemming van een ouder of voogd vereist.

6 De winnaar wint een 24TUNED shoptegoed t.w.v. €50 (digitaal).

7. De prijs is niet inwisselbaar voor een geldbedrag. Het is tevens niet mogelijk om een product te ruilen tegen een ander product en/of prijs.

8. Het shoptegoed is na uitgifte 1 jaar geldig.

9. Het €50 shoptegoed dient in één (1) keer te worden besteedt. Het is niet mogelijk om het in meerdere bestellingen te verspreiden. Er geldt geen minimumbedrag.

10. Bij annulering van de bestelling door de een prijswinnaar verlenen wij geen restitutie in de vorm van geld, waardebonnen of een nieuwe shoptegoed. Ook bij een retour komt het shoptegoed te vervallen.

11. De winnaars worden via e-mail op de hoogte gebracht. De winnaar dient een reactie te geven binnen twee weken na het verzenden van de e-mail. Hierna vervalt het recht op deze prijs en zal er een nieuwe winnaar worden geselecteerd.

12. 24TUNED behoudt zich het recht voor om de Actie en de actievoorwaarden te allen tijde op enige wijze te wijzigen, aan te vullen of stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen.

13. 24TUNED kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verliezen, vertragingen of technische defecten veroorzaakt door internet providers of andere meewerkende partijen, in welke vorm dan ook.

14. Deelname aan deze Actie impliceert dat men akkoord gaat met de inhoud van dit reglement evenals met de beslissingen die 24TUNED in geval van overmacht verplicht is te nemen om het goede verloop van deze Actie te garanderen.

15. Op deze Actie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. In Nederland is de Nederlandse Reclamecode en de Gedragscode voor promotionele kansspelen van toepassing.

16. Door deelname aan de Actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met bovenstaande actievoorwaarden.

Eerdere Winnaars