Mid Season Sale gestart!

Profiteer nú van bijzonder aantrekkelijke kortingen in de 24TUNED Mid Season Sale en wees voorbereid op de zomer. Lekker genieten van de zomer met je favoriete performance parts. Profiteer jij mee van scherpe prijzen op o.a. Ramair, Bull-X, RacingLine, HF-series, Milltek, Eventuri en MST Performance? Wees op tijd, want de voorraden zijn beperkt!

Veelgestelde vragen

Tot wanneer is de 24TUNED Mid Season Sale?

De 24TUNED ‘Get ready for summer’ Mid Season Sale loopt tot en met maandag 30 mei 2022.

Is er sale op de gehele shop?

De Sale geldt op geselecteerde merken en artikelen. Surf op onze shop en ontdek korting op onder andere de volgende merken: Ramair, RacingLine, HF-series, Bull-X, Eventuri, Oettinger, Autotech, MMR Performance, MST Performance en Milltek. Daarnaast geldt: op=op. Wanneer de voorraad van een sale artikel op is, is deze niet meer te bestellen met korting. Zie je op de productpagina van een artikel geen korting, dan is deze dus (niet meer) afgeprijsd. Kortingen gelden overigens op de adviesprijzen van artikelen.

Ik heb een kortingscode. Kan ik deze gebruiken i.c.m. afgeprijsde artikelen?

Op onze shop zijn kortingscodes nooit te combineren met andere acties of afgeprijsde artikelen. Op sale artikelen is het dus niet mogelijk om 24TUNED kortingscodes toe te passen. Bekijk het zo: heb je mooi nog een persoonlijk kortingsmomentje na de sale!