ARMYTRIX

ARMYTRIX is een fabrikant van onder andere titanium en RVS sportuitlaatsystemen. De uitlaatsystemen van ARMYTRIX worden met de hand vervaardigd. Hiervoor wordt kwalitatief titanium of T304 RVS gebruikt. De ontwikkeling van de ARMYTRIX uitlaatsystemen en downpipes wordt gedaan middels moderne technieken, zoals 3D-scans. De uitlaatsystemen van ARMYTRIX zijn het bekendst door het harde geluid dat ze kunnen produceren. Indien meer comfort gewenst is, kan met een app of afstandsbediening het geluid van de uitlaat gedempt worden. Dit komt door de ingebouwde klep. Dit systeem van kleppen en besturing wordt door Armytrix ook wel het Valvetronic systeem genoemd.

Armytrix logo

Dit zijn de performance parts van Armytrix

Mclaren Armytrix

SPORTUITLATEN

Armytrix carbon uitlaatsierstuk

UITLAATSIERSTUKKEN

Armytrix downpipe Audi

DOWNPIPES

RVS uitlaatsysteem Armytrix

De RVS sportuitlaten van Armytrix zorgen voor een sportiever geluid. Deze uitlaatsystemen worden gekenmerkt door het hoogglans gepolijste oppervlak en het diepe sportieve geluid. De meeste RVS uitlaten van Armytrix hebben een diameter van 3” (76mm). Deze grotere diameter zorgt ervoor dat de uitlaatgassen sneller afgevoerd kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om een toename in vermogen te krijgen na het monteren van een Armytrix rvs uitlaat. De RVS uitlaten van Armytrix zijn met de hand vervaardigd en beschikken over kwalitatieve lasnaden. Hierdoor kan er met een gerust hart genoten worden van een kwalitatieve uitlaat. Ook bij extreme vermogens en omstandigheden (bijv. trackdays). De rvs sportuitlaten van Armytrix kunnen geleverd worden met diverse uitlaat sierstukken.

Titanium uitlaatsysteem Armytrix

Niet alleen produceert Armytrix RVS (roestvast stalen) sportuitlaten, maar ook titanium sportuitlaten. Vooraal voor de auto’s die in het hogere segment vallen, bieden wij titanium sportuitlaten van Armytrix. Denk hierbij aan sportuitlaten voor Audi R8, Lamborghini, McLaren, Ferrari, Porsche en de Nissan GT-R. De titanium uitlaten van Armytrix zijn zeer licht in gewicht en hebben een zeer typerend geluid. Door het monteren van een Titanium uitlaatsysteem van Armytrix kun je een enorme besparing in gewicht krijgen. Ook bij de titanium uitlaten van Armytrix zijn de laswerkzamheden van zeer hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de uitlaat altijd kan presteren, ook bij extreme condities zoals het rijden van track days op het circuit. De titianium sportuitlaten en einddempers kunnen geleverd worden met diverse uitlaatsierstukken van Armytrix.

Armytrix downpipe

Naast sportuitlaten, ontwikkelt Armytrix ook downpipes. Deze downpipes zorgen ervoor dat de uitlaatgassen sneller afgevoerd kunnen worden bij de turbo. Hierdoor is een aanzienlijke extra hoeveelheid vermogen en koppel te behalen. De downpipes van Armytrix kunnen geleverd worden met diverse soorten sportkatalysatoren, maar ook als decat. Let wel op dat de downpipes van Armytrix niet voldoen aan Europese standaarden, waardoor het voor kan komen dat deze niet in alle landen geschikt is voor gebruik op de openbare weg. De downpipes van Armytrix zijn met de hand vervaardigd en beschikken over kwalitatief laswerk. Dit houdt in dat de downpipes van hoge kwaliteit zijn en bestand zijn tegen hoge temperaturen.

Armytrix uitlaatsierstukken

Om je Armytrix uitlaatsysteem compleet te maken, kun je ervoor kiezen om ook de uitlaatsierstukken van Armytrix te monteren. Armytrix heeft diverse varianten uitlaat eindtips in het assortiment. Enkele materialen en varianten die leverbaar zijn, zijn:

Ook zijn er uitlaatsierstukken leverbaar die speciaal gemaakt zijn voor een type auto, bijvoorbeeld:

  • Uitlaatsierstukken voor Lamborhini Huracan
  • Uitlaatsierstukken voor Ferrari
  • Uitlaatsierstukken voor BMW
  • Uitlaatsierstukken voor Maserati
  • Uitlaatsierstukken voor McLAren
  • Uitlaatsierstukken voor Mercedes-Benz (AMG)
  • Uitlaatsiestukken voor Porsche
  • Uitlaatiserstukken voor VW, Audi en Seat

De uitlaatsierstukken/eindtips van Armytrix worden meestal vervaardigd uit RVS (roestvast staal). Sommige uitlaatsierstukken van Armytrix worden vervaardigd uit Titanium. Dit is meestal het geval bij de uitlaatsierstukken voor exclusievere automerken.